Сільське життя LexStatus

Як проходить оформлення технічних паспортів в селах

LexStatus часто отримує замовлення на масове оформлення документів про право власності у селах. Тож наші техніки виїжджають у села і зазвичай проводять там два-три дні. Сьогодні ми хочемо трохи підняти завісу та розповісти Вам про те, як проходять такі заміри. Читайте прямо зараз — скільки технічних паспортів LexStatus видає в одному селі, що подарував нам голова сільради, як наші техніки допомагали багатодітній матусі робити ремонт та багато інших цікавинок з сільського життя LexStatus.

 

З чого починаються заміри

Будь-який виїзд починається з дороги. Не завжди вона проста — адже в більшість сіл складно доїхати громадським транспортом. Наприклад, якщо за день треба об’їхати декілька сіл — дорога перетворюється на справжню пригоду. Деколи наші техніки подорожують на фурах, велосипедах, бричках та навіть конях. Незважаючи на це, з собою вони завжди везуть необхідні документи, книгу відгуків та сучасне обладнання для замірів, яке допоможе точно обміряти будь-який будинок чи земельну ділянку.

 

 

Щодня техніки LexStatus відкривають для себе нову географію. Кожне село — це окремий колорит, власні звички та традиції. Наприклад, нещодавно наші експерти відвідали декілька сіл в Одеській області, на кордоні з Молдовою. Мешканців там важко зрозуміти, бо вони говорять на сленгу, притаманному саме цьому регіону. Та це не завадило нам професійно виконати свою роботу і видати 224 технічні паспорти.

 

Гостинна зустріч

По приїзду в село наші техніки зазвичай проводять збори та надають юридичні консультації усім бажаючим. Після цього техніки обходять будинки усіх бажаючих та проводять заміри. Як правило, на замір одного об’єкту потрібно близько 30 хвилин. Тож, якщо село велике, і оформити треба більше 200 технічних паспортів, візит часто займає 2-3 дні. І тут хочеться подякувати за гостинність жителям села! Ще ніколи техніки LexStatus не ночували на вулиці 🙂

 

 

“Запрошують переночувати, годують смачною вечерею. Часто про це навіть не доводиться просити!” — ділиться Петро.

 

 

Наші техніки побували у селах майже по всій Україні. Кожне село унікальне, автентичне. Та усі їх об’єднує одне — добрі, усміхнені та чуйні люди. Техніки говорять, що жодного разу не зустрічали в селі поганого відношення. Усі, від сільського голови до простих жителів — допоможуть, розкажуть, смачно нагодують. Крістіна згадує:

 

«Ми дуже часто отримуємо від селян презенти — домашнє вино, закатки, смаколики та іншу домашню їжу. А голова сільради в с. Зелене взагалі подарував нам власноруч зроблені чоботи! Чудові люди, дуже приємні. Красно дякую кожному з них».

 

Інколи й техніки LexStatus допомагають мешканцям села. Наприклад, в Хмельницькій області Оля і Аліна допомагали шпаклювати стіни в будинку багатодітній матусі, яка запросила їх переночувати. Дівчата кажуть, що хазяйці робота сподобалась 🙂

 

Диво дивне

Наші техніки часто розповідають про смішні випадки і курйози, що сталися на замірах. Наприклад, одна дівчина-технік (залишимо в секреті її ім’я) на першому виїзді боялась спати у селі. Говорила, що надто темно і моторошно. Та через кілька днів складних замірів та сама дівчина спокійно дрімала на першому-ліпшому дивані 🙂

А в одному з сіл Хмельницької області технік Олег отримав дуже серйозну травму. Його вкусила справжнісінька гуска! У виправдання гуски скажемо, що Олег сам сам винний — йому вкрай хотілося потримати пташку на руках 🙂

 

 

Професійність — понад усе

Як бачите, сільське життя техніків LexStatus буває доволі веселим. Та ці веселощі не заважають нам професійно виконувати свою роботу. Мешканці кожного села, де ми побували на замірах, отримали технічні паспорти на своє житло і кадастрові номери за 2-3 дні. Ми доставили документи додому кожному замовнику та допомогли усім бажаючим оформити документи на право власності нерухомістю та земельною ділянкою.
Якщо Вам та мешканцям Вашого села також потрібні документи на право власності, звертайтесь за безкоштовною консультацією за номером (067) 279-89-31.  Телефонуйте в зручний час — ми із задоволенням поділимось досвідом та допоможемо вирішити усі питання.

Нет комментариев

Оставить комментарий